Hoppa till textinnehållet

Våra fonder

  • Vi erbjuder produkter för både privatpersoner, företag och institutioner.
  • Vi erbjuder allt från nischade, aktivt förvaltade fonder till prisvärda passivt förvaltade alternativ. 
  • Se våra fonder och kurser och kolla in vår fondlista.

Bekvämt fondsparande

Vi tycker att det ska vara enkelt att spara i fonder. Något av våra  fondpaket kan passa för dig som vill spara bekvämt och enkelt där våra erfarna förvaltare sköter om ditt sparande. Du väljer risknivå och spartid, vi sköter resten. 

Extra hållbarhetsfokus

Hållbarhet är en del av en bra investeringsstrategi och vi fokuserar på det i alla våra fonder. Några har ett fördjupat hållbarhetsarbete. Vissa har klimatfokus, andra fokuserar på teman som omställningen mot ett hållbart samhälle.

Pensionsfonder

Det ska vara enkelt att spara till sin pension. Med våra generationsfonder, Transfer, kan du lägga tiden på det du vill och låta vårt erfarna förvaltarteam sköta om ditt sparande. De anpassas efter ålder och risken i ditt sparande minskas ju närmare pensionen du kommer.

Småbolagsfonder

Små och medelstora bolag med fokus på sådana som är snabbväxande med en långsiktig strategi. Mikrobolag teknik eller en viss region.

Branschfonder

Är du intresserad av specifika branscher som till exempel råvaror, fastigheter eller ny teknik? Vi har flera branschfonder att erbjuda.

Indexnära fonder

Indexnära fonder är prisvärda. Med våra Accessfonder kan du få ett hållbart sparande till en av marknadens lägsta avgifter. 

Prisbelönta fonder

Två av våra branschfonder vann Lipperpris i år och vi har flera fonder med fem stjärnor enligt Morningstars ratingsystem. 

Fonderna som har gått bäst

Se vilka fem fonder som har gått bäst de senaste tre månaderna.

Företags- obligationsfonder

Få möjlighet till avkastning i lågräntemiljö utan att placera i aktiemarknaden. 

Fondinspiration i Aktiellt

Aktiellt är webbtidningen där du hittar artiklar, bloggar och inspiration för både aktier och fonder.

Picto: lampa

Fondförändringar, rapporter och kommentarer

Nyheter

  • 2021-01-13 10:02
  • 2021-01-12 10:33
  • 2020-12-11 14:26
  • 2020-12-09 10:47
  • 2020-12-08 15:52

Hur tänker en fondförvaltare?

Välkommen att lyssna till ett inspelat webbinarium med Fredrik Myrén som förvaltar Swedbank Robur Global Emerging Markets, en fond som fokuserar på tillväxtmarknader. Fredrik berättar om sina strategier för förvaltningen och hur man kan tänka kring sitt sparande.