Hoppa till textinnehållet

Kommuner och regioner

Smiling woman leaning shoulder against wall

Det ställs allt större krav på kommuner och regioner och här är vi gärna ett bollplank. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och skräddarsydda lösningar där vi strävar efter att möta organisationers krav och reglementen med ett långsiktigt perspektiv. Hållbarhetsfrågor genomsyrar hela vår verksamhet och vi bidrar gärna med vår expertis på området.

Vad kan vi erbjuda er?

 1. Ett brett utbud

  Per 1 januari 2020 förvaltade vi över 1 500 mdr SEK för våra kunders räkning varav cirka 1 000 mdr SEK finns representerade i våra 85 fonder. 

 2. Helhetslösningar

  Som en del av Swedbank Group kan vi erbjuda allt från analys och prisbelönta produkter till rapportering och banktjänster.

 3. Spetskompetens inom kapitalförvaltning

  Vi har över 60 förvaltare och specialister som arbetar med analyser för att möta uppsatta mål för förvaltning och investeringar inom respektive område.

 4. Ett långsiktigt samarbete

  Vi vill ge er kapitaltillväxt, en personlig dialog samt en helhetstjänst som möter era förväntningar.

 5. Hållbarhet

  Sedan 1980-talet har vi arbetat med att integrera hållbarhet i våra produkter och vår vision är att vara världsledare inom hållbart värdeskapande. Vi är djupt engagerade i ägarstyrning och hållbarhetsanalyser i de bolag vi äger.

Mer om oss

Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete utgår från visionen vara världsledare i hållbart värdeskapande. Det gör vi genom att integrera hållbarhet, påverka bolag i en hållbar riktning och exkludera.

Vår historia

Vår långa erfarenhet och samlade kompetens är en tillgång i vår utveckling och vår ambition är att fortsätta leverera starka fondresultat.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för institutionella kunder och få marknadskommentarer, artiklar och nyheter från oss varje månad.

Kontakta oss!

Vi träffar dig gärna för att se över vilka behov som finns och skräddarsy en lösning.