Hoppa till textinnehållet

Distributörer

Leende man i en grå kostym på ett kontor

Våra fonder finns representerade hos både försäkringsbolag, nätmäklare och distributörer. Vår målsättning är att erbjuda marknaden ett brett sortiment av olika typer av fonder som kan fungera som byggstenar i kunders portföljer. Vi vill skapa kapitaltillväxt, trygghet och enkelhet för våra kunder.

Våra mest populära fonder bland rådgivare

Transition Global

Investerar globalt och i företag som vi bedömer bidrar till omställningen till ett mer hållbart samhälle. Den aktiva förvaltningen gör det möjligt för våra förvaltare och hållbarhetsanalytiker att regelbundet träffa bolagen för att diskutera deras hållbarhetsarbete.

Riskinformation

Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in. En fond med riskklass 6-7 kan på grund av sin sammansättning och använda förvaltningsmetoder minska och öka kraftigt i värde. Du hittar faktablad, informationsbroschyr och fondbestämmelser under respektive fond på swedbankrobur.se/fondlista eller hos din återförsäljare.

Distributörer

Här hittar du en förteckning över våra distributörer och över vilka fonder som finns att köpa hos var och en av dem. Vi samarbetar även med MFEX och Allfunds (f.d. Nordic Fund Market).