Hoppa till textinnehållet

Fondlista

  • En fond ger dig tillgång till olika värdepapper utan att du behöver köpa dem var för sig.
  • Det är enkelt att månadsspara i fonder.
  • Överlämna ansvaret att välja aktier eller andra värdepapper till våra professionella förvaltare.

Oavsett om du sparar till boende, drömresan eller en trygg framtid är det bra att spara i fonder. I fondlistan hittar du alla fonder som Swedbank Robur erbjuder i Sverige.

Klicka på sök och filtrera så kan du söka på fondnamn eller filtrera på fondtyp, kategori eller till exempel pension. Hela listan kan också sorteras på antingen historisk avkastning, avgift eller risk.

 

När du klickar in dig på en fond i listan hittar du mer information om fonden så som informationsbroschyr och årsbesked.

 

På detaljsidan ser du också avgifter, hur fonden har gått, geografisk fördelning och de största innehaven samt riskklass och rating.

Riskinformation

Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in. 

Bild på filtreringen i fondlistan

Hållbarhet

Du som tycker att hållbarhet är viktigt kan välja att kryssa i rutan ”fonder med särskilda hållbarhetskriterier”. I listan syns även Morningstars hållbarhetsbetyg i form av 1-5 glober som visar hur schyssta fondernas innehav är jämfört med andra fonder inom samma kategori.

Vårt hållbarhetsarbete